Climate comedy night

Climate comedy night

Voor Klimaatstichting HIER organiseren we wederom de 4e editie van de jaarlijkse Climate Comedy Night. Afgelopen jaar hebben o.a. Pieter Derks, Jorgen Raymann, Jan Jaap van der Wal en Rob Scheepers meegedaan aan een uitverkochte avond in de stadsschouwburg in Utrecht. Met de Climate Comedy Night wil HIER een dag in het jaar creëren waarin er luchtigheid gebracht wordt in een complex probleem en bezoekers eens op een andere manier bewust laten worden van de klimaatproblemen.

Projectmanagement

Greenhives verzorgt het gehele projectmanagement en organisatie van het evenement. We contracteren de cabaretiers, sturen de regisseur en alle betrokkenen aan, zorgen voor concept en aankleding podium en maken alle draaiboeken en planningen.

Communicatie

In nauwe samenwerking met de afdeling communicatie en pr van HIER hebben we een communicatieplan gemaakt en is Greenhives verantwoordelijk voor het tijdig inzetten van alle communicatiemiddelen. Het logo en huisstijl hebben we in samenwerking met een designbureau opgepakt.

Sponsoring

Om het evenement kostenneutraal te krijgen hebben we een succesvol sponsorprogramma opgezet. De volgende bedrijven hebben de Climate Comedy Night 2019 mede mogelijk gemaakt: Tonzon, PINO, Ennatuurlijk, Talent voor Transitie, Jan de Nul en OM Energie.

www.climatecomedynight.nl

Bekijk hier de video die opgenomen is met Pieter Derks.


climate comedy night utrecht